Hibaelhárítás „Az iPhone le van tiltva. Csatlakozás az iTunes-hoz ”hiba

Nem kétséges, hogy a készülék zárolása kiábrándító helyzetbe kerül. Ha iPhone-t vagy iOS-eszközt használ, akkor még akkor is pusztító lehet, ha kiderül, hogy várnia kell egy ideig megpróbálhatja újra megadni a jelszót. Ezt a helyzetet gyakran az „iPhone le van tiltva” jelzi. Csatlakozás az iTunes-hoz ”hiba. Ha előfordul, hogy ez a hiba az iOS-eszközben fordul elő, akkor a megfelelő helyre érkezett. Ez a hibaelhárítási cikk végigvezeti Önt, hogyan kezelje ezt a hibát.

Mielőtt folytatnánk, emlékeztessük Önt arra, hogy kapcsolatba léphet velünk az oldal alján található link segítségével. A probléma leírása során kérjük, hogy a lehető legrészletesebb legyen, hogy könnyen meghatározhassuk a megfelelő megoldást. Ha igen, kérjük, vegye fel a pontos hibaüzeneteket, amelyekkel elkezdhetjük nekünk ötletünket. Ha már próbált néhány hibaelhárítási lépést, mielőtt elküldene nekünk, győződjön meg róla, hogy megemlíti őket, hogy kihagyhassuk őket a válaszokban.

Mit jelent az „ iPhone letiltva. Csatlakozás az iTunes-hoz ” hiba?

Először is: „Az iPhone le van tiltva. Csatlakozás az iTunes-hoz ” hiba nem csak az iPhone-ban felmerült egyéb hiba. Ez az eszköz sikertelen próbálkozásának eredménye, így ha Ön a jogos tulajdonos, menjen tovább és olvassa tovább. Ha véletlenül találja meg a telefont, csak hagyja abba, amit csinálsz, mert szinte lehetetlen elérni az iPhone tartalmát. Hacsak nem egy kifinomult hacker a megfelelő eszközökkel, az iPhone feloldása hiábavaló.

Másodszor: „Az iPhone le van tiltva. Az iTunes-hoz való csatlakozás hibája komoly hiba, ami adatvesztéshez vezethet. Ez azért van, mert maga a hiba nem vonható vissza. Ez azt jelenti, hogy legalább 6-szor egymás után már rossz jelszót adott meg. Hacsak nem adhatja meg a helyes kódot a következő kísérletben, akkor 5 percre le lesz zárva, és a telefon le van tiltva. 8 sikertelen kísérlet után az iPhone a következő 15 percben le lesz tiltva. A kilencedik helytelen találgatás után a telefon 1 órára le lesz tiltva. 10 sikertelen kísérlet után az iPhone le lesz tiltva, és még akkor is, ha képes lesz arra, hogy emlékezzen a jelszavára (végül ?!), akkor még mindig törölnie kell az eszközt, és újra kell kezdeni a semmiből.

Tehát, míg az „ iPhone le van tiltva. Előfordulhat, hogy az iTunes-hoz való csatlakozás hibája nem zárja le a telefont jó állapotban, esetleg elmentheti a nem mentett fájlokat.

Annak elkerülése érdekében, hogy az „iPhone le van tiltva. Csatlakozás az iTunes-hoz a jövőben, ügyeljen arra, hogy óvatos legyen a jelszó bevitelekor. Még jobb, azt javasoljuk, hogy írja le a jelszót, és rögzítse azt biztonságos helyen. Az átlagos felhasználónak általában nem kell írásos másolatot tartania az iPhone-kódjáról, de ha hajlamos arra, hogy elfelejtse a dolgokat, akkor ez az út lehet. Ha úgy gondolja, hogy a jelszavának írása valahol ilyen problémás, egyszerűen eltávolíthatja a kódot a telefonról. Ez természetesen jelentősen csökkenti a telefon biztonságát, de praktikus lehet, ha fizikailag folyamatosan megtarthatja a készülékét.

Az iPhone „Az iPhone letiltása ” feloldása . Csatlakozás az iTunes-hoz ”hiba

Amint fentebb említettük, miután kimerítette a megengedett sikertelen próbálkozásokat a jelszó megadására (10 próbálkozás), az iPhone le lesz tiltva, és csak drasztikus megoldással tud hozzáférni. Ebben az esetben meg kell törölnie az iPhone-t az iTunes vagy az iCloud segítségével történő visszaállításával. Ha rendszeresen használja az iTunes-ot, azt javasoljuk, hogy használja, mert általában könnyebb, mint az iCloud-on keresztül történő törlés.

Hogyan lehet az iOS-eszközt iTunes-on keresztül visszaállítani

Az iTunes telepíthető Windows vagy Mac gépekbe, így az első dolog az iTunes megfelelő telepítése. Ha nem frissítette az utóbbi időben, győződjön meg róla, hogy először nézze meg a frissítéseket, hogy minimalizálja a visszaállítási folyamat során fellépő esetleges hibákat. Miután az iTunes kész, folytassa az alábbi lépéseket:

  1. Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez, amelyet általában szinkronizál.
  2. Nyissa meg az iTunes programot a számítógépen, és várja meg, amíg az iTunes szinkronizálja a készüléket és készít biztonsági másolatot.
  3. Miután szinkronizálta a telefont és létrehozott egy biztonsági másolatot, kattintson a Restore [your device] gombra.
  4. Amikor az iOS-eszköz visszaállítása közben eléri a beállítási képernyőt, érintse meg a Visszaállítás az iTunes biztonsági mentésből elemet.
  5. Válassza ki az eszközt az iTunes alkalmazásban. Nézze meg az egyes biztonsági másolatok dátumát és méretét, és válassza ki a legmegfelelőbbet.

Ha első alkalommal próbál szinkronizálni a készüléket a számítógéppel, vagy nincs hozzáférése a számítógéphez, amelyet rendszerint szinkronizálja az iPhone-val, akkor nincs szerencséje. A helyreállítási módban teljesen törölnie kell a telefont. Itt van, hogyan történik:

  1. Csatlakoztassa az iOS eszközt a számítógéphez, és nyissa meg az iTunes programot.
  2. Indítsa el a helyreállítási módot a készüléken.
    • Ha rendelkezik iPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus programmal : Nyomja meg és gyorsan engedje fel a hangerőt. Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő le gombot. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
    • Ha iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus van : Nyomja meg és tartsa lenyomva mind az oldalsó, mind a hangerő le gombot egyszerre. Tartsa őket addig, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
    • Ha van iPhone 6s és korábbi, iPad vagy iPod to h h: Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a Home és a Top (vagy Side) gombokat. Tartsa őket addig, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyő.
  3. A Visszaállítás vagy frissítés képernyőn válassza a Visszaállítás lehetőséget .
  4. Várjon, amíg az iTunes letölt egy új operációs rendszert a készülékre. Ha ez a folyamat 15 percnél tovább tart, az iPhone újraindulhat. Ha ez megtörténik, végezze el az 1. és 2. lépést.
  5. Állítsa be újra a készüléket.

Az iOS eszköz iCloud-on keresztüli visszaállítása

Az iPhone iCloud segítségével történő visszaállítása egy kicsit bonyolultabb, mint a fenti lépések. Azt is megköveteli, hogy a letiltott iPhone internetkapcsolattal rendelkezzen, és hogy a Find My iPhone szolgáltatást korábban beállította. Szüksége van egy számítógépre is, hogy hozzáférjen a Find My iPhone webhelyhez. Miután ezek a fontos dolgok megtörténtek, a következő lépéseket tehetjük:

  1. A számítógépen nyissa meg kedvenc böngészőjét, és nyissa meg az icloud.com címet.
  2. Miután megnyitotta az icloud.com-ot, kattintson az iPhone keresése lehetőségre .
  3. Adja meg az Apple-fiókjának jelszavát. Győződjön meg róla, hogy ez ugyanaz az Apple-fiók, amelyet bejelentkezett az iPhone-ba.
  4. Várjon, amíg megjelenik egy térkép, amely megjeleníti a készülék helyét.
  5. Kattintson az összes eszközre a tetején.
  6. Válassza ki az törölni kívánt iPhone-t, majd kattintson az iPhone törlése gombra.
  7. Ha sikeres, akkor új eszközként beállíthatja iPhone-ját.

Ajánlott

A Samsung Galaxy S2 javítása, amely nem kapcsol be [Hibaelhárítási útmutató]
2019
A Samsung Galaxy S3 képernyő problémái [2. rész]
2019
Sprint felajánlotta a nyílt biztosítási beiratkozást márciusban
2019
Az One M9 HTC kamerafrissítése a RAW képrögzítőt támogatja
2019
A Samsung Galaxy S6 Edge fekete halál képernyőjének javítása [Hibaelhárítási útmutató]
2019
Samsung Galaxy Note 2 Sim Sim megoldások
2019